BOOK OS


Vi vil sørge for planlægning, serveringen og opvasken. Vi er meget tilhængere af det er i et casual format hvor den enkelte gæst, blot hygger sig ved vognen og bestiller når det passer. Vi tilbyder en madoplevelse med madvogn. Vi bliver til alle har spist!

Vores delle er efter egen opskrift og udviklet over flere år. Vores deller indgår i vores forskellige varianter af vores Dellesandwiches.

Vi sylter og koger også selv vores grøntsager, så vi sikre den helt rigtige smagsprofil og sprødhed. Vores fritter bliver dobbelt fritteret og garantere på den måde en helt unik sprødhed. Vores fritter er ad libitum. Til vores fritter har vi et godt udvalg af dyppelse.


Der er en hvis fornuft i, at booke i god tid, så der ikke er en anden der får datoen, men det skal selvfølgelig heller ikke være, at i tager datoen bare for at holde på den, hehe.

Tidligere Erfaringer:

Bryllup

Studenterfest

Fødselsdag

Diamantbryllup

Barnedåb

Festivaler

Udfyld formularen  - så sender jeg et tilbud!

 
 
 
 
 
 
 

Den gode oplevelse er i fokus.

Jeg har prøvet alle mulige typer, af fester og har efterhånden en god opskrift på en hyggelig fest. Med madvognen får du ikke bare lækker mad til din fest, men et samlingspunkt, der giver endnu mere til stemningen.

Vi tilpasser maden og madvognen til dit behov. Det vigtigste er, at madvognen gør din fest nemmere at afholde, da du ikke skal tænke på rengøring og arbejdet i køkkenet. Hvis du sørger for gæsterne, så sørger jeg for den gode madoplevelse! 

Vi har holdt mange fester!

Den lille havefest

Den lille fest hvor der skal være afslappet stemning med mulighed for det mindre måltid til børnene.

Menueksempel:

Delle Sandwiches

Delle Hotdogs

Pommes og dips

Den store fest

Når der skal sørges for tørt og vådt til gæsterne. Så er der alle vores Sandwiches, Pommes og drikkevare... også øl.

Menueksempel:

Delle Sandwich

BBQ Sandwich

Pommes og dips

Drikkevare

Street Food

Hvis der skal afholdes et event med flere vogne eller bare bruge en løsning med mad til mange mennesker.

Menueksempel:

Delle Sandwich

BBQ Sandwich

Pommes og dips

Natmad

Når der skal sikres den bedste afslutning på bryllup eller fødselsdagen. Så kan natmad være et genialt eliment til, at festen bliver husket.

Menueksempel:

Delle hotdogs 

Pommes og dips

Delle mix (Delle, Pommes og dressing)